TEMPAHAN EBOOK

PANDUAN WANG GAJI

Saya Mahu Ebook 'PANDUAN WANG GAJI' Bersama BONUSnya,

Sekarang Juga!

Ya, Khairulnahar! Saya ingin memiliki Semua Ebook Di atas ini sekarang juga dan telah memahami segala syarat dan terma yang telah ditetapkan:


Dengan memahami tawaran diatas, saya bersetuju untuk melakukan pembayaran bagi memiliki produk eksklusif ini yang berharga:

 

RM40.00 Sahaja

 

Langkah 1: Buat Pembayaran

 

Lakukan pembayaran berjumlah RM40.00 ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit ;

 

Bank No. Akaun Pemilik Akaun
Maybank 1651 2512 6698 KHAIRULNAHAR JAMALUDDIN
CIMB 700 677 0081 KHAIRULNAHAR JAMALUDDIN

 

Bagi Bayaran ke Akaun MAYBANK, sila lakukan pembayaran berjumlah RM40.00 dan isikan no Telefon Bimbit anda pada ruang "Recipient Reference" dan "PWG40" pada ruangan "Other payment details" untuk memudahkan kami mengesan pembayaran anda dan menghantar link download dengan kadar segera.

Recipient email : thinkerich@gmail.com
Recipient reference : 012-3456789
Other payment details : PWG40

Contohnya jika nombor telefon anda 012 3456789. Masukkan no HP dan kod seperti contoh di atas.

Bagi kaedah bayaran di kaunter Bank, Cash Deposit Machine (CDM), ATM Transfer, Sila SMS/Whatsapp PWG40, Nama, Bank, Jumlah Bayaran & Masa Bayaran ke 013-326 1727 sebaik sahaja bayaran dilakukan.

Contohnya,

PWG40, Arif Danial, Maybank, RM40, 9:40 am

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

 

Bagi pengguna Email Yahoo Mail, sila pastikan anda SMS/Whatsapp Email anda ke 013-3261727

Ini kerana kami tidak dapat menerima tempahan anda kerana terikat dengan polisi Yahoo Mail.

Sebaiknya guna email SELAIN daripada Yahoo Mail.

 

Langkah 2: Arahan Pengesahan Bukti Bayaran (PENTING)

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

PERINGATAN : Isi borang ini SELEPAS selesai membuat pembayaran sahaja.

 

 

Borang Pengesahan Pembayaran

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

* menandakan ruangan tersebut WAJIB di isi.

 
Nama Penuh Anda
:
*
Alamat Email Anda
:
*
No.Telefon Anda
:
*

Alamat Surat Menyurat
(Jika Perlu)

:
Produk & Pembayaran
:
*
Kaedah Pembayaran
:
*
Tarikh Pembayaran
:
*
Masa Pembayaran
:
*
Bukti Transaksi Pembayaran
:
*
Nota Tambahan (jika perlu)
:
Salin Semula Kod Sekuriti
:
=
 

  

(Sila isikan maklumat transaksi pembayaran anda jika anda menggunakan maybank2u. Jika anda menggunakan ATM Deposit/ATM Transfer, sila masukkan maklumat masa transaksi, nombor reference tarikh serta lokasi ATM)

1. Link download akan dihantar melalui email dalam tempoh 1-2 hari kepada anda selepas semakan bayaran dibuat. Sila semak inbox dan juga spam/junk box akaun email anda nanti.

2. Anda boleh SMS ke 013 326 1727 dengan menyatakan Nama, Jumlah Bayaran, Masa Bayaran & Bank Pembayaran yang telah anda buat untuk tindakan segera. Jadi, isikan borang ini terlebih dahulu dan sahkan untuk mendapat ebook dengan cepat.

3. Jika anda masih belum menerima ebook dalam tempoh tersebut, sila maklumkan kepada admin dengan segera melalui link berikut:-

PERTANYAAN

p/s: Jika anda mengisi maklumat palsu@ spam, anda boleh didakwa