Ya! Kini Sesiapa Pun Boleh Buat DUIT Hanya Dengan Membeli Mesin Lombong BITCOIN..!

Pengalaman BUAT DUIT paling MENGUNTUNGKAN dan SELAMAT anda BERMULA SEJURUS ANDA SELESAI MEMBACA laman web ini! Dan jika anda sedang mencari pelaburan skim cepat kaya, sistem piramid dan MLM murahan, maaf sila beredar kerana apa yang saya akan beritahu ini 100% tiada kaitan langsung dengan semua gejala tersebut.

Daripada : Khairulnahar Jamaluddin (KJ)

Penulis Ebook Kewangan #1 Malaysia
www.
KewanganPeribadi.com

Perkara :Bagaimana Buat Duit & Jana Kekayaan Melalui Matawang BITCOIN?

Ini Kisah Benar Tau!!!

Ramai yang dah beli mesin melombong Bitcoin kini dapat tidur lena tanpa memikirkan apa -apa masalah pasal kos sara hidup lagi. Adakah anda ingin jadi seperti mereka???

Cuba tengok poket anda sekarang, kembung atau kering???

Kalau kering, BACA SAMPAI HABIS apa yang ingin saya kongsikan dalam web ini.

Sebenarnya ramai dah yang terlibat dengan Bitcoin ni dan jana duit 4 angka sebulan tanpa ramai yang belum menyedarinya!!!

Cikgu???

Askar???

Polis???

Bomba???

Pelajar???

Penjawat Awam???

Surirumah???

Pekerja Swasta???

Bahkan ada di antara mereka ni yang dah berhenti kerja dan buat duit dengan Bitcoin secara FULL TIME !!!

Saya tahu..anda dah Tak Sabar nak tahu...

Saya pun tak sabar nak bantu anda...

Jadi saya nak ucapkan Tahniah! Sebab saya nampak pontensi anda yang boleh berjaya dan mendapat kejayaan yang BESAR bersama Bitcoin!!!

Percayalah! Orang yang berjaya sentiasa positif dan tahu mengambil peluang yang bagus.

Jadi, sebelum bermula, saya ada soalan berikut...

Pernah Tak anda Alami Keadaan Rasa Macam Kaya, Tapi Sebenarnya MISKIN ?

Apa yang paling penting adakah Anda Mempunyai Tanda-Tanda Seperti Berikut?

HUTANG keliling pinggang tak pernah settle!
.
TIDAK selesa dengan KEDUDUKAN KEWANGAN sekarang
.
Dah BERNIAGA lama tapi TAKDE UNTUNG
.
Aliran Kewangan sentiasa NEGATIF
.
Dah BERTAHUN kerja tapi masih "CUKUP-CUKUP MAKAN"
.
Dah BERTAHUN kerja tapi masih TAK ADA SIMPANAN?
.

Anda dah BOSAN dengan semua MASALAH diatas? Ingin berubah ?

Saya sarankan supaya anda perbaiki Aliran Kewangan yang selalu nampak macam bocor tuu..

Sebelum keadaan kewangan anda menjadi semakin parah !

>>> Eh, eh..Tak kan anda tak pernah dengar pasal BitCoin?

Orang lain dah dok kecoh pasal BitCoin (yang boleh buat duit hari-hari), anda baru dengar kot...

Tak pa - tak pa, masih belum terlewat, hari ini adalah harinya untuk anda mula mencetak duit dengan BitCoin...

Jadi Apa Itu BitCoin?

Baiklah, sebelum saya bermula, ada baiknya saya terangkan dulu apa itu Bitcoin?

Secara mudah nak fahamnya, Bitcoin itu adalah DUIT!

Dengan kata lain, Bitcoin adalah cryptocurrency atau dalam bahasa lebih mudah, matawang digital (digital currency).

Pada masa depan, ianya bakal menggantikan sistem kewangan sekarang yang menggunakan wang kertas atau kad kredit/kad debit ketika ini.

Bitcoin ni dicipta oleh ‘Satoshi Nakamoto’ pada Januari 2009. Ia merupakan sebahagian dari matawang seperti Ringgit Malaysia (RM), US Dollar (USD), Singapore Dollar (SGD) dan sebagainya. Namun perbezaannya hanyalah pada rupa bentuk dan konsep yang digunakan.

Bitcoin tidak seperti matawang dunia lain yang dicetak di atas not kertas atau dalam bentuk syiling sebaliknya ia berbentuk digital dan diperniagakan melalui internet.

Kita boleh berurusniaga (jual beli) barangan dan perkhidmatan dengan menggunakan Bitcoin dalam bentuk virtual. (boleh lihat tapi tak boleh disentuh)

Senang cerita, Bitcoin ni merupakan matawang digital yang tidak boleh dilihat secara mata kasar. Bitcoin berbeza sifat dan fizikalnya, di mana matawang kertas boleh disentuh dan dilihat dengan mata kasar.

Bitcoin juga tidak dimiliki oleh mana-mana negara atau syarikat. Bitcoin tidak boleh dihasilkan dengan mudah seperti mencetak wang kertas tetapi ianya perlu dilombong secara digital.

Konsepnya sama seperti emas, perlu dilombong, cuma bezanya emas perlu dilombong secara fizikal, Bitcoin dilombong secara digital.

Masih belum faham?

Apa kata anda tengok penerangan pada video di bawah.

Okey, sekarang saya harap anda dah faham apa itu Bitcoin. Jadi sekarang mari kita lihat potensi Bitcoin dan kenapa memiliki Bitcoin merupakan suatu yang sangat menguntungkan. Lihat pada peningkatan harga dan jangkaan harga pada masa depan...

Perhatian! Harga semasa 1 Bitcoin ketika ini adalah antara RM15,000 hingga RM21,000. Ianya telah melebihi daripada ramalan yang dibuat pada tahun 2017. Lihat bukti pertukaran harga semasa di bawah.

Pada 2 September 2017, Bitcoin telah mencapai harga tertinggi iaitu 1 Bitcoin bersamaan dengan RM21,233.29.Tinggi 'Gila' nilai matawang Bitcoin ni. Bitcoin juga merupakan matawang paling tinggi atau paling mahal dalam ekonomi dunia ketika ini.

Sekarang anda dah tahu betapa bernilainya Bitcoin, bahkan harganya meningkat jauh lebih tinggi daripada harga emas dunia.


Ketahuilah bahawa harga 1 BITCOIN hari ini SUDAH JAUUUH LEBIH MAHAL mengatasi harga 1 Auns Emas. Adakah hati anda boleh merasa puas dengan hanya sekadar jadi penonton?

1 Auns Emas = USD1,335 (RM5,690)

1 Bitcoin = USD4,969 (RM21,177)

Mengapa tidak sama-sama kita turut ambil bahagian dalam usaha mengumpul aset yang terlalu bernilai ini. Bukankah Bitcoin telah menjadi simbol kekayaan era digital? Lihat graf di bawah...

Baiklah, soalan yang sangat bagusss! Tapi ingat, apa yang saya nak ceritakan ni adalah CARA SEBENAR Buat Duit Dengan BITCOIN! Sebab apa saya kata begitu, sebab ramai yang dah terjebak dengan SCAM yang menggunakan Bitcoin sebagai alat pelaburan.

Ingat! Kita tidak melabur untuk mendapatkan Bitcoin tetapi kita MELOMBONG Bitcoin! Kita kumpul dan simpan Bitcoin yang kita lombong dan tukarkannya menjadi DUIT! Itu sahaja.

Macam mana nak melombong? Pakai mesin dan jentera berat ke? Oh. tidak! Melombong Bitcoin hanya menggunakan mesin komputer je...ni gambar mesin tu..

 

 

 

 

 

 

 

Macam mana mesin ni boleh melombong dan menghasilkan Bitcoin, soalan tu saya akan jawab kemudian. Tapi saya percaya apa yang anda nak tahu sekarang ni adalah bagaimana nak buat duit dengan Bitcoin kan?

Untuk saya terangkan secara panjang lebar dalam web ni memang kurang sesuai, jadi untuk memudahkan rujukan anda, maka saya telah sediakan sebuah E-Book berjudul...

 

 

Buat Duit Dengan BITCOIN

 

Ebook dalam format PDF

Format ebook adalah PDF iaitu buku maya yang hanya boleh dibaca melalui komputer menggunakan perisian khas Adobe Acrobat Reader. Anda juga boleh mencetak ebook ini bagi memudahkan anda membacanya dimana-mana sekalipun.

 

Berapa Kos Pelaburan untuk mendapatkan panduan Hebat ini?

RM100

Tapi Tunggu Dulu...

Saya nak hadiahkan anda bukan 1 tapi 2 lagi E-book hebat seperti berikut...

 

Rahsia Menjana Kekayaan Dengan BITCOIN

Bernilai RM50

&

15 Soal Jawab Yang Patut Anda Tahu Tentang BITCOIN

Bernilai RM50

 

Nilai keseluruhan E-Book ini adalah

RM200.

Tapi Khusus Untuk 10 pembeli pertama Hari Ini, :

Tak Perlu Bayar RM200,

BELI SEKARANG PADA HARGA CUMA

RM50 SAHAJA

Diskaun RM150

 

Ya, 3 buah E-Book Hebat Ini Cuma Pada Harga RM50.00 Sahaja..

(Tu pun jika anda bertindak cepat sebagai 10 pembeli pertama...)

Cepat rebut segera peluang ini untuk belajar Buat Duit Dengan BITCOIN dan jimat RM150!

 

Jadi Mengapakah E-Book Ini Sangat PENTING !

Jawabnya adalah kerana ia mendedahkan ilmu yang amat-amat jarang diketahui umum iaitu pendedahan yang buat pertama kalinya tentang bagaimana Buat Duit Dengan Bitcoin yang sepatutnya anda ketahui untuk :

Melangsaikan hutang

Membuat Simpanan Masa Depan

Meningkatkan Nilai Aset Kekayaan, dan juga

Mendapat UNTUNG Darinya Dalam Masa Yang Singkat !

Seterusnya Mencapai KEBEBASAN KEWANGAN !

 

Baiklah, sebagai membalas kesungguhan dan minat yang anda tunjukkan kerana membaca sehingga ke baris ini, maka saya dengan berbesar hati ingin menghadiahkan buat anda sebuah ebook berjudul 'Rahsia Pelaburan BITCON Yang Menguntungkan' secara PERCUMA! 

Sila masukkan nama, email dan no. telefon bimbit anda (yang sah) dibawah bagi mendapatkan Ebook Eksklusif di bawah secara PERCUMA!, sebelum saya ubah fikiran dan menjualnya semula di pasaran pada harga RM47!.

Selepas itu anda juga bakal menerima tip - tip & strategi -strategi yang akan dapat membantu anda merubah masa depan kewangan anda untuk hidup lebih berjaya dan kaya melalui BITCOIN!

 

RAHSIA

Pelaburan BITCOIN

Yang Menguntungkan

 

Sila Masukkan Nama, E-Mail, Negeri & Telefon Bimbit Anda (Yang Sah)

 

Nama:

 

E-Mail:
Negeri:
Tel. Bimbit:


 

NOTA: Selepas Anda Masukkan Nama, E-Mail, Negeri & Telefon Bimbit Di Ruangan Di Atas, Anda Akan Diminta Sahkan Pendaftaran Anda. Pengesahan Tersebut Boleh Didapati Di Dalam 'INBOX' E-Mail Anda.

 


Anda Masih Teragak-Agak Untuk Mendapatkan Ebook Ini?

Mungkin anda kata harga yang saya letakkan sangat mahal. Itu perkara biasa yang saya dengar. Selalu sangat dah saya terima email daripada mereka yang berminat nak tahu pasal kekayaan dan kewangan tetapi terlalu sayangkan duit, takut untuk laburkan sedikit wang bagi mendapatkan ilmu yang berharga!

Jika sekiranya anda merasakan pelaburan RM50 sekali seumur hidup untuk buat duit dan menjadikan diri anda kaya, sesuatu yang mahal, baik lupakan ajelah hasrat anda untuk buat duit dan jadi kaya.!!!

Teruskanlah kehidupan anda seperti biasa dan lakukanlah kesilapan demi kesilapan yang akan membuatkan orang lain bertambah untung manakala anda terus menerus hidup dalam kerugian dan kesempitan hidup!

Cuba anda lihat berapakah jumlah keseluruhan tawaran hebat yang telah saya tawarkan semata-mata untuk membantu anda buat duit.

Lihat berapakah HARGA ASAL ebook Buat Duit Dengan Bitcoin dan bonusnya sekali?

Bandingkan penjimatan yang dapat anda lakukan. Saya tawarkan semua ini semata-mata untuk membuatkan sesiapa sahaja mampu untuk memilikinya!

 

Ebook Buat Duit Dengan Bitcoin

 

RM100

 

Ebook Rahsia Menjana Kekayaan Dengan Bitcoin

 

RM50

 

15 Soal Jawab Yang Patut Anda Tahu Tentang Bitcoin

 

RM50

JUMLAH KESELURUHANNYA

RM200

Ya.., Nilainya Adalah Sebanyak,

RM200

Tetapi Anda Tidak Perlu Melabur Sebanyak Itu Untuk Mendapatkan Kesemua Produk Tersebut Di atas, Milikinya dengan harga ...

RM200

RM 50.00 SAHAJA

(Diskaun RM150 Untuk Masa TERHAD Sahaja)

Ya, Miliki Ebook Ini dan Mula Buat Duit Dengan Bitcoin Sekarang!

"Tunggu Apa Lagi?"

Milikinya sekarang! Jangan buang masa anda mencari pelbagai info tentang Bitcoin yang bercampur aduk dan tak tersusun, nanti anda pening tak tahu nak buat apa!

Lebih banyak anda mencari info tentang bitcoin yang berselerak, lebih banyak masa yang anda dibazirkan begitu sahaja. Jangan bazirkan masa anda tak tentu pasal!

Buat tempahan hari ini dan anda boleh terus praktikkan setiap ilmu, idea, strategi dan teknik buat duit dengan Bitcoin yang dinyatakan dalam ebook ini!

Tapi JANGAN PERCAYA CAKAP SAYA, Dapatkannya dulu, dan anda boleh nilaikannya sendiri...

Fast Action, Fast Result!

It's now or never! Peluang hari ini perlu diambil hari ini!

Ikhlas dari saya,

Khairulnahar Jamaluddin (KJ)

Registered Financial Planner (Affiliate, RFP)

Pengarah Urusan & Perunding Utama 
www.AkademiWang.com

Penulis Ebook Kewangan #1 Malaysia
www.KewanganPeribadi.com

P.S.. Saya tidak dapat memberikan jaminan yang ebook ini akan dapat dijual sepanjang masa. Ada kemungkinan saya terpaksa TUTUP jualan jika keadaan tak mengizinkan dengan SERTA MERTA tanpa sebarang notis. Jika ianya berlaku, sebarang email-email pujukan dan rayuan tidak akan dilayan sama sekali! Jadi Dapatkan Sekarang Juga!

 

Diterbitkan dan diedarkan oleh :
THINKERICH RESOURCES (002554522-A)