Dari Khairulnahar a.k.a Thinkerich
Tarikh:

Re: Berkenaan Hapus Hutang

Sekiranya anda mahu menghapuskan hutang atau bebas daripada masalah hutang yang membebankan anda selama ini, teruskan membaca kerana maklumat yang akan anda jumpa bakal mengubah kewangan hidup anda.

Nama saya Khairulnahar dan saya merupakan konsultan kewangan yang ditauliahkan sebagai Perancang Kewangan Berdaftar, Affiliate RFP oleh Majlis Perancang Kewangan Malaysia atau Malaysia Financial Planing Council (MFPC).

Saya juga merupakan penyedia informasi kewangan dan motivasi yang juga merupakan founder PemikirKaya.com. Saya telah banyak diajukan soalan oleh pembaca melalui blog saya terutama sekali berkaitan masalah hutang sejak tahun 2007 lagi.

Bagi yang telah membaca dan mendapatkan ebook seperti Panduan Wang Gaji, Panduan Bebas Hutang, Tips Bagaimana Hendak Mengurus Wang Dengan Lebih Efektif, Kajian Kes Skim Pinjaman Pelaburan ASB, Kewangan Peribadi, dan terbaharu Kunci Kebebasan Kewangan serta Teknik Manipulasi Hutang pasti sudah mengenali saya sebagai seorang penyedia informasi penyelesaian kewangan yang aktif menerbitkan produk informasi dalam niche kewangan.

Walaubagaimanapun, saya kira masih ramai lagi yang bertanyakan saya tentang persoalan yang sama terutama berkaitan hutang. Saya tak tahu kenapa, sedangkan saya telah sediakan ebook Panduan Bebas Hutang yang boleh mereka jadikan panduan dan sumber rujukan terbaik!

Apabila saya merujuk kembali pada soalan dan pertanyaan yang diajukan, saya dapati soalan yang ditanya berkaitan hutang berkisar tentang masalah yang sama. Antara masalah yang sering ditanya adalah seperti tidak tahu bagaimana nak mula?, hutang mana yang nak dihapuskan terlebih dahulu, apa yang perlu dilakukan, tak ada idea, bayar hutang tiap-tiap bulan tetapi hutang tak juga selesai, perlukah buat 'overlap' -pinjam baru untuk jelaskan hutang terdahulu dan pelbagai lagi...

Jadi, setelah saya kaji dan menganalisis setiap persoalan tersebut lalu saya kumpulkan dan jadikannya satu penyelesaian mudah untuk sesiapa sahaja boleh mula menghapuskan hutang mereka dengan lebih mudah dengan cara penyampaian yang lebih ringkas dan santai...

    “Saya Dedahkan Kepada Anda Apa Yang Perlu Anda Lakukan Sekiranya Anda SERIUS Dan Benar-Benar Ingin Hapuskan Hutang Dengan Langkah Yang Lebih MUDAH!!!”

Saya faham, semua orang ada masalah hutang, masalahnya ramai yang tak sanggup keluarkan sedikit modal untuk dapatkan panduan dan belajar cara yang betul untuk menguruskan hutang! Kebanyakannya suka merujuk masalah hutang dengan kawan-kawan mereka yang sebenarnya turut mempunyai masalah yang sama. Apakah anda fikir, mereka boleh bantu selesaikan masalah anda jika, masalah mereka sendiri pun tidak dapat diselesaikannya?

Saya juga percaya, tidak semua orang mampu mengupah Perancang Kewangan Profesional yang bertauliah kerana caj perkhidmatannya yang agak tinggi. Nak bayar hutang pun tak lepas, bagaimana pula nak dapatkan khidmat runding kewangan profesional? Betul tak?

Oleh kerana saya tak mahu anda terus ter'sangkut' dengan masalah hutang sepanjang hayat anda apatah lagi mewariskan HUTANG kepada keluarga tersayang setelah ketiadaan anda nanti, maka saya dedahkan kepada anda 6 Langkah Mudah dan strategi penghapusan hutang yang boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja.

Diumumkan...

“Teknik Mudah HAPUS HUTANG”

(ebook ini dalam format .PDF)

Ianya adalah elektronik book (ebook), bermaksud.... jika anda membelinya,
ia akan dihantar terus ke email anda dan anda perlu mendownloadnya
ke komputer anda. Kemudian, anda boleh membukanya di komputer dan
mencetaknya (print) jika anda mahu.

  

Teknik Mudah Hapus Hutang ini mengandungi 6 Langkah Mudah & Praktikal untuk anda fahami dan bertindak segera bagi memastikan hutang anda dapat dihapuskan dengan teratur dan berkesan. Dengan mendapatkan Teknik Mudah Hapus Hutang, anda akan dapat belajar bagaimana :

Mengenapasti hutang melalui kaedah PIRAMID HUTANG

Membuat komitmen untuk mula menghapuskan hutang

Memilih dan memberikan keutamaan penghapusan hutang yang tertentu

Menyusun Pelan Penghapusan Hutang berdasarkan kewangan anda sendiri

Mendapatkan lebihan wang untuk menjelaskan hutang sedia ada

Perbaiki kadar faedah hutang yang menjadi punca kepada masalah kewangan anda

Dan apakah TINDAKAN paling PENTING yang perlu anda lakukan...

 

“Berapakah Kos Yang Perlu Anda Keluarkan Untuk Mendapatkan Teknik Mudah Hapus Hutang Ini?

Anda tak perlu keluarkan ratusan RM untuk belajar teknik mudah ini. Apa yang hebatnya tentang teknik ini ialah ia telah DIREKA dengan satu tujuan – menunjukkan cara bagaimana anda boleh menghapuskan hutang dengan lebih mudah. Tenik ini bukanlah suatu kursus atau ebook sampah yang boleh anda dapat di luar sana dengan mudah, sebaliknya ia merupakan teknik yang disusun dan direka untuk memudahkan tugas anda hapuskan hutang dan seterusnya bebas daripada masalah kewangan!

Dengan pelaburan cuma 2 angka pada harga yang saya PASTI ianya MAMPU DIMILIK oleh sesiapa sahaja yang sedang berdepan dengan MASALAH HUTANG!

Seperti mana yang saya sebutkan sebelum ini, teknik ini tinggi nilainya. Ianya dicipta secara progresif supaya anda boleh mengikutinya secara langsung.

Oleh kerana niat saya bukannya untuk mengaut keuntungan melalui ebook ini, maka saya ingin menawarkan kepada anda harga yang amat murah...

Anda dapat pelajari dan kuasai teknik ini dengan hanya pembayaran sekali sahaja iaitu RM 10..

Kenapa murah sangat? Saya beritahu sebabnya...

Sebenarnya saya dah penat dengan soalan-soalan yang sama diajukan kepada saya tentang masalah hutang ini. Saya ingin anda tahu cara yang sebenar menghapus hutang melalui teknik yang MUDAH!.

Itulah tujuan saya menyediakan teknik ini....

Lagi pun ianya adalah produk digital -- tiada kos tambahan seperti penghantaran dan pembungkusan ke atas saya, itulah sebabnya saya boleh memberikan peluang ini kepada anda.

Saya pasti anda akan dapat faedah dan ilmu yang banyak dari pelaburan yang anda buat hari ini. Saya juga akan pastikan anda tidak akan rugi apabila melakukan pembelian produk ini...

Jaminan Pulangan Semula 100% Wang Anda!

Kepuasan anda dijamin 100% dan disertakan money back guarantee.

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk ini dan mendapati ianya tidak memberikan sebarang manfaat buat anda setelah anda lakukan apa yang dinyatakan di dalamnya, hubungi saya dalam masa 365 hari dan saya akan pulangkan wang anda 100% tanpa banyak soal.

Anda akan dapat kembali wang anda dengan jaminan yang saya berikan sebentar tadi. Tidak ada kerugian di pihak anda apabila anda membuat keputusan untuk membeli Teknik Mudah Hapus Hutang ini.

Pesan "TEKNIK MUDAH HAPUS HUTANG"!

CUMA RM20
PayPal/Credit Card akan meletakkan harga bersamaan dalam matawang US (USD4)/MYR12.50

[KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN]

 

 

Ingat yang kami mempunyai jaminan wang pulangan semula selama 365 hari!


Ikhlas,

Khairulnahar Jamaluddin (KJ)
Penceramah, Penulis, Trainer Kewangan Peribadi
www.PemikirKaya.com


P.S: Seperti yang anda lihat, saya telah jadikan ebook Teknik Mudah Hapus Hutang ini mampu milik dan ianya sangat berharga. Anda seolah-olah akan mendapat satu pelan penghapusan hutang yang ringkas, padat dan mudah untuk dilaksanakan. Malah, anda tidak akan rugi apa-apa kerana saya sertakan jaminan pulangan wang sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk ini. Dapatkan sekarang sebelum saya tarik balik harga tawaran ini.

P.P.S: Masalah tak cukup wang nak bayar hutang semuanya sudah BERAKHIR bagi mereka yang telah melaksanakan teknik ini. Jadi bila pula anda hendak bebas kewangan dan mula berhenti memikirkan tentang masalah hutang? Pelajari Teknik Mudah Hapus Hutang!.

Copyri