kad kredit
Langkah 1 - Butiran Bayaran

Sila buat bayaran terlebih dahulu sebelum anda mengisi borang yang telah disediakan. Sila ikut arahan yang diberikan.

Jumlah keseluruhan RM10 sahaja.

Anda boleh membuat bayaran melalui Kad Kredit/PayPal
dengan bayarannya ialah RM12.50 atau USD$4.00 sahaja.(Termasuk Caj Dari PayPal)

 

RM
USD


Setelah itu, isikan borang pengesahan bayaran di bawah untuk
tujuan rekod dan bantuan susulan daripada pihak saya.

 

ATAU ;

=====================================

Sila buat bayaran RM10 ke atas salah satu akaun bank berikut :

KHAIRULNAHAR JAMALUDDIN
MAYBANK 1651 2512 6698

KHAIRULNAHAR JAMALUDDIN
CIMB Bank 700 677 0081
 


Sila buat bayaran sebanyak RM10.XX (masukkan 2 digit terakhir nombor telefon anda untuk memudahkan kami mengesan pembayaran anda dengan lebih cepat). Contohnya, jika nombor telefon anda ialah 012-3456789, maka masukkan sebanyak RM10.89 ke atas akaun diatas.

PENTING : Jika anda menggunakan mesin deposit, sila masukkan RM10 sahaja dan salin butir-butir yang ada pada resit diruangan bukti bayaran pada borang pengesahan bayaran di bawah.

ARAHAN : Jika anda menggunakan perbankkan internet, sila masukkan email seperti yang tertera di bawah untuk rujukan dan simpanan rekod saya.

thinkerich@gmail.com


Langkah 2 - Isikan Borang Pengesahan

Setelah anda selesai membuat bayaran, sila isikan borang pengesahan bayaran di bawah. Sila isikan dengan lengkap bagi membolehkan pihak kami mengesan pembelian dan menghantar produk yang ditempah dengan segera.

Borang Pengesahan Pembayaran

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

* menandakan ruangan tersebut WAJIB di isi.

 
Nama Penuh Anda
:
*
Alamat Email Anda
:
*
No.Telefon Anda
:
*

Alamat Surat Menyurat
(Jika Perlu)

:
Kaedah Pembayaran
:
*
Nama Pemprosesan
:
*
Tarikh Pembayaran
:
*
Masa Pembayaran
:
*
Bukti Transaksi Pembayaran
:
 
  

Sila semak email anda setelah menekan butang 'Hantar Borang'. Anda akan menerima 'Laporan Esklusif' dalam tempoh 24-48 jam. Sekiranya anda tidak menerimanya dalam tempoh tersebut, sila hubungi kami melalui email yang anda terima.


Notis Penafian!

Segala angka & anggaran keuntungan yang dipaparkan dalam website ini sebahagiannya betul dan sebahagian lagi adalah anggaran, setelah dikira berdasarkan pengalaman dan kebiasaan. Hasil keuntungan juga mungkin berbeza-beza mengikut orang atau persekitaran atau faktor-faktor lain yang mengubah sedikit sebanyak mood pembeli, kadar jualan, jumlah tempahan dan sebagainya. Segala bentuk hype dinyatakan di laman web ini mempunyai asas tersendiri dan bukannya alasan yang direka-reka. Ia bukan satu janji manis palsu, tapi ia sebagai menunjukkan betapa besarnya potensi untuk anda mengaut keuntungan lumayan daripada internet. Tiada sebarang refund dibenarkan selepas anda membuat pembelian. Cuma apa yang saya akan katakan, anda akan berpuas hati dengan perkhidmatan selepas jualan yang saya berikan.
kad kredit