kad kredit
"Mahukah Anda Pelajari Bagaimana Menukarkan
Kad Kredit Daripada MUSUH Kepada KAWAN
Yang 'Menyelamatkan' Hidup Anda.. Seterusnya TIDAK Perlu Bimbang Soal Hutang Lagi..?"


Jika orang lain menganggap kad kredit adalah musuh, kami sebaliknya! Ia BUKAN rahsia tetapi ramai yang tidak mempedulikan 'teknik' yang sememangnya diamalkan oleh 'orang-orang kaya'!

Ebook ini hanya di hadkan sebanyak 100 jualan sahaja!
Daripada
: En Dlie dan KJ

Tarikh :
Per : Jadikan Kad Kredit Sebagai Kawan dan "Penyelamat" Kewangan Anda!

Assalamualaikum dan salam sejahtera kawan,

Terima kasih kerana melayari laman web ini. Berikan kami masa satu minit untuk kami yakinkan kepada anda bahawa kad kredit bukanlah musuh, sebaliknya adalah kawan kepada sesiapa sahaja termasuk anda jika "tahu cara sebenar" menggunakannya! 

Diluar sana terdapat ramai pakar kewangan dan banyak buku yang menakut-nakutkan anda bahawa apabila memiliki kad kredit, anda pasti akan berdepan dengan masalah tunggakkan hutang yang amat kritikal kelak!

Biar saya beritahu perkara sebenar kepada anda... HANYA orang yang "kurang bijak" dan "tidak tahu" menggunakan kad kredit sahaja akan berdepan dengan masalah tersebut. Mereka inilah yang menjadikan kad kredit sebagai MUSUH selepas puas menggunakannya.

Kawan..., kami sendiri memiliki kad kredit dan menjadikannya sebagai KAWAN BAIK kami. Hati kami gembira dan seronok setiap kali menggunakannya.. "tak fikir pun fasal hutang.."

Tentu anda berasa pelik dan mengeleng-gelengkan kepala mengapa kami begitu seronok dengan kad kredit yang kami miliki sedangkan majoriti pakar-pakar kewangan lain MENEGAH sama sekali daripada menggunakannya!

Bertambah pelik dan hairan jika anda baca FAKTA SAHIH dibawah :

Berdasarkan laporan yang dikeluarkan oleh BNM, sehingga akhir MAC 2009 jumlah pinjaman melalui kad kredit hanya 6.1% sahaja daripada jumlah pembiayaan oleh institusi perbankan. "Hutang kad kredit di Malaysia masih belum mencapai tahap kritikal" - menurut Ketua Pegawai Eksekutif Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit.

- Rujukan dari akhbar Utusan bertarikh 09 Jun 2009 Muka 20

Percayalah, anda tidak perlu terlalu takut apabila mahu atau ingin menggunakan kad kredit. Lebih-lebih lagi setelah anda "tahu cara sebenar" menggunakannya! Semuanya akan kami dedahkan sebentar lagi..!

Terus terang kami katakan, ianya bukanlah RAHSIA yang tersembunyi mahupun disembunyikan oleh orang-orang tertentu sebaliknya "teknik" ini merupakan teknik paling "EFEKTIF" dalam menggunakan kad kredit. Anda tidak akan sesekali tersepit dengan hutang jika mengikuti 'segala apa yang kami ajarkan'.


"Biar kami Tunjukkan Bagaimana Menjadikan Kad Kredit Sebagai Kawan Yang Paling Anda Sayangi!"

Jika selama ini anda ragu-ragu untuk menggunakan kad kredit atau sedang berkira-kira dan takut untuk menggunakan kad kredit, laporan kami ini akan mengubah persepsi dan pandangan anda secara automatik..

Saya yakin dan teramat pasti tentu anda terkejut kerana "teknik" ini begitu mudah sekali tetapi masih ramai yang tersilap langkah dan terjebak dengan hutang kad kredit.. mungkin mereka tidak tahu atau belum tahu. Oleh itu... sudah tiba masanya untuk anda tahu "teknik" tersebut hari ini!. - Jangan sampai anda jadi seperti mereka!

Memperkenalkan.. sebuah laporan ISTIMEWA dari kami...


"EKSLUSIF : Teknik EFEKTIF Guna Kad Kredit"
(...kini kad kredit bukan lagi musuh anda...!")

AMARAN :  Laporan ini TERHAD kepada 100 unit sahaja!
kad kredit
(ebook ini daam format PDF dan berbahasa Melayu)

[Klik Disini Untuk Dapatkan Laporan EKSLUSIF Ini!]

Alhamdulillah, sejak kami menggunakan kad kredit, kami tidak pernah menghadapi masalah hutang. Sebaliknya kami terus menerus menggunakan kad kredit setiap kali keluar sama ada membeli belah, mengisi minyak petrol dan sebagainya.

Opss... jangan anggap yang bukan-bukan! Kami TIDAK sesekali mengajar anda berhutang tanpa sebab atau kami bukan menyuruh anda berhutang dan mengumpul hutang secara membabi buta!.

Apa yang kami maksudkan ialah, kami menggunakan kad kredit sebagai alat yang memudahkan urusan seharian dan ianya dikombinasikan dengan "teknik" yang kami ajarkan di dalam "Laporan Ekslusif : Teknik EFEKTIF Guna Kad Kredit".


"Ambil Masa Kurang Dari 10 Minit Untuk
Baca Laporan EKSKLUSIF Kami Ini!"


Benar.. anda hanya perlu luangkan sedikit masa untuk membaca laporan ekslusif ini! Kami tidak menulisnya secara panjang lebar sehingga 100 muka surat (seperti mana kebanyakkan ebook lain) yang akan membuatkan anda bosan.. sebaliknya ianya hanya 22 muka surat yang cukup menerangkan segala-galanya!

Ya! Ianya betul-betul simple dan sempoi... berikut adalah antara intipati isi kandungan laporan ekslusif ini :


Bagaimana anda boleh 'bershopping' sakan dengan kad kredit dan dalam masa yang sama anda boleh membayar baki kad kredit anda. Tak de hutang-hutang pun!

RAHSIA menggunakan kad kredit dengan cara yang EFEKTIF ini ramai yang tahu tetapi lebih ramai yang tidak mempedulikannya.

Kenapa anda PERLUKAN kad kredit walaupun anda TIDAK memerlukannya langsung! Semuanya dibongkarkan dalam laporan ekslusif ini!

Apa yang menyebabkan sesetengah pemegang kad kredit menanggung hutang yang banyak sedangkan orang lain boleh berbelanja guna kad kredit tanpa perlu menanggung hutang.

Apa yang anda JANGAN buat dan mengapa ianya AMAT penting untuk anda patuhi.

BONUS - Saya tunjukkan kepada anda 7 cara untuk melangsaikan hutang kad kredit dengan pantas dan cepat!

Tahukah anda bahawa terdapat 9 perkara yang perlu anda ketahui sebelum memiliki kad kredit? Jika anda belum tahu, jawapannya terletak di muka surat 9.

Belajar bagaimana anda boleh jadikan kad kredit sebagai TEMAN SETIA anda kemana-mana sahaja dan TIDAK ragu-ragu lagi untuk menggunakannya pada bila-bila masa!

Kami ingatkan disini. Laporan eksklusif ini bukan ebook SAMPAH atau 'omongan kosong' semata-mata, sebaliknya ianya sebuah informasi kewangan yang amat bermanfaat dan berguna kepada semua pemegang kad kredit khususnya. Apa gunanya jika anda memilki kad kredit tetapi tidak tahu cara yang MAKSIMUM dan EFEKTIF menggunakan kad kredit!"Bertindak Sekarang Sebelum Tawaran Kuota Yang Berbaki 7 Unit Ini Akan Tamat!"

"Laporan Eksklusif : Teknik EKFEKTIF Guna Kad Kredit" merupakan produk informasi berasaskan kewangan yang berkualiti kerana pada ketika ini ramai pemegang kad kredit masih 'tidak tahu' atau 'belum tahu' cara yang betul menggunakan kad kredit.

Anda bukan setakat mendapat laporan ekslusif ini semata-mata, tetapi anda turut mendapat ilmu yang "CUKUP BERHARGA" dengan harga yang tidak masuk akal!

Baiklah! Berapa yang perlu anda bayar untuk memiliki laporan ekslusif ini?

hanya RM10.00 sahaja!
(Laporan Eksklusif ini hanya tinggal 7 unit lagi.)
(harga yang tidak masuk akal & patut dimiliki segera!)
Sanggup tak anda keluarkan modal RM10.00 ini...?

Kami ingin bertanya kepada anda sekarang... Sanggupkah anda mengeluarkan modal sebanyak RM10 untuk memiliki informasi kewangan yang mendedahkan RAHSIA yang bukan RAHSIA lagi iaitu cara paling EFEKTIF menggunakan kad kredit?

Gila ker? Memang benar kami gila! Biasanya produk informasi yang sebegini harganya berpuluh-puluh ringgit. Tetapi kami benar-benar serius untuk memberikan kesemuanya pada harga RM10.00 sahaja! Murah giler kan?

Tapi... jika anda rasakan RM10 itu terlalu besar untuk anda mendapatkan laporan ekslusif ini yang merupakan produk informasi BERTENTANGAN dengan pendapat-pendapat pakar kewangan yang MENEGAH anda memiliki kad kredit, sila tinggalkan laman web ini sekarang!

Kami tidak tahu apa yang hendak dicakapkan lagi.. jangan salahkan kami sekiranya satu hari nanti anda MENYESAL kerana tidak mendapatkan laporan ekslusif ini dari awal-awal lagi.

Kami tidak dapat memberikan jaminan sampai bilakah tawaran ini akan dibuka. Tetapi sebaik sahaja kuota 100 unit tercapai, maka serta merta tawaran ini akan DITUTUP tanpa sebarang notis. Sebarang email-email pujukan dan rayuan tidak akan dilayan sama sekali!

Cara untuk MEMASTIKAN anda menjadi "kawan" kepada kad kredit anda ialah dengan bertindak pada hari ini juga secara serta merta!Salam kekayaan & kebebasan kewangan,En Dlie dan KJ
"Laporan EKSKLUSIF : Teknik EFEKTIF Guna Kad Kredit"
http://kewanganperibadi.com/TeknikEfektifKadKredit

p.s : "Laporan Eksklusif : Teknik EFEKTIF Guna Kad Kredit" ini merupakan sebuah laporan yang akan menyelamatkan kesemua pemegang kad kredit daripada terlibat atau terjebak dengan masalah hutang.

p.p.s : Selepas anda membaca laporan ekslusif ini, anda pasti tidak akan berasa ragu-ragu lagi untuk menggunakan kad kredit tidak kira masa, waktu dan dimana jua!

p.p.p.s : Laporan ekslusif ini amat TERHAD dan ketika ini kuota hanya tinggal sebanyak 7 unit sahaja
lagi.Notis Penafian!

Segala angka & anggaran keuntungan yang dipaparkan dalam website ini sebahagiannya betul dan sebahagian lagi adalah anggaran, setelah dikira berdasarkan pengalaman dan kebiasaan. Hasil keuntungan juga mungkin berbeza-beza mengikut orang atau persekitaran atau faktor-faktor lain yang mengubah sedikit sebanyak mood pembeli, kadar jualan, jumlah tempahan dan sebagainya. Segala bentuk hype dinyatakan di laman web ini mempunyai asas tersendiri dan bukannya alasan yang direka-reka. Ia bukan satu janji manis palsu, tapi ia sebagai menunjukkan betapa besarnya potensi untuk anda mengaut keuntungan lumayan daripada internet. Tiada sebarang refund dibenarkan selepas anda membuat pembelian. Cuma apa yang saya akan katakan, anda akan berpuas hati dengan perkhidmatan selepas jualan yang saya berikan.
kad kredit