Opss! Nanti Dulu!!!

Ada TAWARAN HEBAT...!

 

Jika anda memesan ebook ini sekarang! Saya ada TAWARAN HEBAT untuk anda. Saya akan memberikan kepada anda beberapa buah E book & Produk yang menarik untuk memudahkan lagi anda menghapuskan dan seterusnya membebaskan diri daripada hutang!

=========================================================

Tawaran Hebat #1


- Ebook “Bagaimana Untuk Menghapuskan Hutang Dengan Lebih CEPAT!
(Bernilai RM40.00)


Ebook ini bolehlah dianggap sebagai buku kerja kepada proses penghapusan hutang. Dalam ebook ini diterangkan secara terperinci langkah demi langkah dan kaedah perancangan yang perlu diambil bagi proses pemulihan dan penghapusan hutang. Kaedah yang praktikal dan berkesan untuk sesiapa sahaja yang benar-benar SERIUS untuk membebaskan diri dari bebanan hutang!

 

=========================================================

 


Tawaran Hebat #2


- Ebook “RAHSIA Mengurus Hutang
KAD KREDIT”
(Bernilai RM40.00)


Ebook ini akan mendedahkan rahsia dan idea terbaik bagaimana untuk menyelesaikan hutang kad kredit yang membebankan. Diberikan juga pilihan dan alternatif terbaik berdasarkan kedudukan kewangan semasa anda. Dinyatakan dengan teknik – teknik yang mudah, dan berkesan bagi membebaskan diri anda dari hutang kad kredit yang membebankan!

 

=========================================================


Tawaran Hebat #3


- Kalkulator Penyata Nilai Bersih
(Bernilai RM20.00)


Kalkulator Penyata Nilai Bersih ini boleh digunakan bagi memudahkan para pembaca menghitung dan mengemaskini kedudukan aset dan liabiliti mereka. Boleh disesuaikan mengikut bilangan aset dan liabiliti masing-masing. Hanya tambah senarai anda sendiri pada ruangan yang disediakan dan masukan angka yang bertepatan dan selepas itu ianya secara automatik akan menunjukkan kepada anda kedudukan kewangan anda yang sebenar! Sama ada berada dalam keadaan yang baik atau dalam kedudukan hutang yang kronik!

=========================================================


Tawaran Hebat #4


- Kalkulator Bebas Hutang
(Bernilai RM20.00)

Kalkulator Bebas Hutang akan membantu memudahkan tugas anda untuk mengetahui berapa lama masa yang perlu diambil untuk anda membebaskan diri daripada hutang-piutang yang ada! Juga boleh digunakan untuk memudahkan pemantauan ke atas jumlah hutang bulanan anda.

=========================================================

 

LIHAT BERAPAKAH JUMLAH KESELURUHAN TAWARAN HEBAT YANG DITAWARKAN BERSAMA EBOOK PANDUAN BEBAS HUTANG? 

Ebook Panduan Bebas Hutang

RM60

Ebook Bagaimana Untuk Menghapuskan Hutang Dengan Lebih CEPAT!

RM40

Ebook Rahsia Mengurus Hutang Kad Kredit

RM40

Kalkulator Penyata Nilai Bersih

RM20

Kalkulator Bebas Hutang

RM20
JUMLAH KESELURUHAN
RM180

 
Ya… nilainya adalah sebanyak,

RM 180.00

Tetapi Anda Tidak Perlu Membayar Jumlah Sebanyak Itu Untuk Mendapatkan Kesemua Produk Tersebut Di atas, Anda Hanya Perlu Tambah RM30.00 lagi dan Bayar...

RM 180.00

RM 90.00

RM 60.00 SAHAJA

 

atau

Anda hanya mahu dapatkan Ebook Panduan Bebas Hutang yang berharga RM30 Sahaja?

 

Ya! Saya Hanya Mahukan Ebook 'Panduan Bebas Hutang' Sahaja dan Melepaskan Tawaran Istimewa Yang Diberikan.

 

 

Ya, Khairulnahar! Saya ingin memiliki Ebook Panduan Bebas Hutang sahaja sekarang juga dan telah memahami segala syarat dan terma yang telah ditetapkan:


Dengan memahami tawaran diatas, saya bersetuju untuk melakukan pembayaran bagi memiliki produk eksklusif ini yang berharga:

 

RM30.00 Sahaja

 

Langkah 1: Buat Pembayaran

 

Lakukan pembayaran berjumlah RM30.00 ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit :

Bank No. Akaun Pemilik Akaun
Maybank 1651 2512 6698 KHAIRULNAHAR JAMALUDDIN
CIMB 700 677 0081 KHAIRULNAHAR JAMALUDDIN

 

Masukkan alamat email thinkerich@gmail.com untuk rujukan bagi perbankan online

Bagi Bayaran ke Akaun MAYBANK, sila lakukan pembayaran berjumlah RM30.XX (masukkan dua digit terakhir no telefon anda untuk memudahkan kami mengesan pembayaran anda dan menghantar link download dengan kadar segera)

Contohnya jika nombor telefon anda 012 345 67 89. Masukkan pembayaran sebanyak RM30.89 bagi mempercepatkan proses pengesahan pembayaran.

Bagi kaedah bayaran di kaunter Bank, Cash Deposit Machine (CDM), ATM Transfer, Sila SMS PBH, Nama, Bank, Jumlah Bayaran & Masa Bayaran ke 013-326 1727 sebaik sahaja bayaran dilakukan.

Contohnya,

PBH, Arif Danial, Maybank, RM30, 7:34 pm

 

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

 

 

Langkah 2: Arahan Pengesahan Bukti Bayaran (PENTING)

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

PERINGATAN : Isi borang ini SELEPAS selesai membuat pembayaran sahaja.

 

Borang Pengesahan Pembayaran

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

* menandakan ruangan tersebut WAJIB di isi.

 
Nama Penuh Anda
:
*
Alamat Email Anda
:
*
No.Telefon Anda
:
*

Alamat Surat Menyurat
(Jika Perlu)

:
Produk & Pembayaran
:
*
Kaedah Pembayaran
:
*
Tarikh Pembayaran
:
*
Masa Pembayaran
:
*
Bukti Transaksi Pembayaran
:
*
Nota Tambahan (jika perlu)
:
Salin Semula Kod Sekuriti
:
=
 

  

(Sila isikan maklumat transaksi pembayaran anda jika anda menggunakan maybank2u. Jika anda menggunakan ATM Deposit/ATM Transfer, sila masukkan maklumat masa transaksi, nombor reference tarikh serta lokasi ATM)

1. Link download akan dihantar melalui email dalam tempoh 1-2 hari kepada anda selepas semakan bayaran dibuat. Sila semak inbox dan juga spam/junk box akaun email anda nanti.

2. Anda boleh SMS ke 013 326 1727 dengan menyatakan Nama, Jumlah Bayaran, Masa Bayaran & Bank Pembayaran yang telah anda buat untuk tindakan segera. Jadi, isikan borang ini terlebih dahulu dan sahkan untuk mendapat ebook dengan cepat.

3. Jika anda masih belum menerima ebook dalam tempoh tersebut, sila maklumkan kepada admin dengan segera melalui link berikut:-

 

p/s: Jika anda mengisi maklumat palsu@ spam, anda boleh didakwa

 

 

 

  

 

 

Utama